bel ons: 071 580 30 18|info@in-uitvoering.com
Permalink Gallery

DAKISOLATIE PRAKTIJKGEBOUW

DAKISOLATIE PRAKTIJKGEBOUW

, , , ,

Voor het praktijkgebouw van Multi Thrapeutisch Centrum in Zoeterwoude is samen met opdrachtgevers een plan uitgewerkt om het dak te isoleren, waarbij het dakafschot zodanig werd veranderd dat de inpandige hemelwaterafvoer kon komen te vervallen. Nieuwe hemelwaterafvoeren zijn aangebracht aan de buitengevel. Bovendien zijn de dakranden en borstweringen voorzien van Keralite rabatdelen en is alle houtwerk buiten geschilderd. De nieuwe afwerking geeft het gebouw een mooie robuuste uitstraling.

Voor dit project is  de aanvraag Omgevingsvergunning gedaan met het bijbehorende tekenwerk. Tevens heeft In Uitvoering voor dit project de bouwbegeleiding en uitvoering verzorgd.

Permalink Gallery

UITBREIDING WONING

UITBREIDING WONING

, , ,

Dit pand aan de Schenkelweg Zoeterwoude werd in 1963 oorspronkelijk gebouwd als opslagruimte voor de naastgelegen winkel. Sinds 1988 was het pand reeds in gebruik als woonruimte. Vanwege de ligging was er weinig daglichttoetreding op de begane grond. De verdieping had slechts onder de nok voldoende stahoogte. De opdrachtgevers wensten een ruimere woning met meer daglicht.

In Uitvoering heeft samen met opdrachtgevers een plan ontwikkeld voor uitbreiding en modernisering van de woning. De nok is verhoogd en de verdieping is vergroot door twee grote dakkapellen. Daarmee is een volwaardige verdieping ontstaan, voor de slaapkamers en een badkamer. Op de begane grond is de indeling van de woning compleet veranderd. De entree is verplaatst naar de noordzijde en de woonkamer is gesitueerd aan de westzijde. Extra daglichttoetreding is gecreëerd door glasdeuren in de westgevel en een dakraam in combinatie met een vide boven de inpandige keuken.

Onder begeleiding van In Uitvoering is de ruwbouw in het voorjaar van 2017 uitgevoerd. Opdrachtgevers bouwen verder zelf aan de wanden, isolatie, leidingwerk en verdere afbouw.

Permalink Gallery

MAKE-OVER GEZINSWONING

MAKE-OVER GEZINSWONING

, ,

De gezinswoning van onze opdrachtgevers in Zoeterwoude werd compleet gestript en helemaal aangepast aan hun wensen. Voordat met de bouw werd gestart, werden alle ideeën en wensen samen met In Uitvoering uitgewerkt tot een compleet plan.  In grote lijnen bestond de make-over uit het vergroten van de woonkamer, het plaatsen van een moderne keuken, het transformeren van een slaapkamer in een grote badkamer met aparte toiletruimte. Voorts werden de elektrische, water- en rioleringsinstallaties grotendeels vernieuwd. De wanden en plafonds werden opnieuw gestukadoord en tenslotte werd de gehele woning geschilderd. Na een bouwtijd van 4 maanden werd de woning opgeleverd.

Uitvoering: 2015

Permalink Gallery

RENOVATIE STADSWONING

RENOVATIE STADSWONING

, ,

In de binnenstad van Den Haag is een woning van drie verdiepingen, bouwjaar omstreeks 1900, compleet gerenoveerd, naar een ontwerp van MATH architecten bv. De scheefstand van de vloeren (verloop ca. 18 cm) is gecorrigeerd. De achtergevel is onderheid en geheel vernieuwd. De originele gedecoreerde plafonds en de en suite kasten zijn gerestaureerd. De badkamer, elektrische installatie en verwarmingsinstallatie zijn gemoderniseerd. Nieuw schilderwerk, zowel binnen als buiten, maakt de renovatie compleet. De gehele renovatie is in een korte bouwtijd van 6 maanden gerealiseerd.

Uitvoering: 2015-2016

Permalink Gallery

BRANDVEILIGHEID BEDRIJFSRUIMTE

BRANDVEILIGHEID BEDRIJFSRUIMTE

, , ,

Voor een bedrijf in Zoeterwoude werd een plan opgesteld voor het verbeteren van de bedrijfsruimte t.a.v. brandwerendheid. De scheidingswanden en plafonds  moesten worden aangepast om te kunnen voldoen aan de eis van 60 minuten brandwerendheid. Tevens waren gekoppelde rookmelders en noodverlichting gewenst. Voor het plan is een Omgevingsvergunning aangevraagd. De gemeente heeft het plan goedgekeurd en vergunning verleend.

Permalink Gallery

MODERNISERING FYSIOPRAKTIJK

MODERNISERING FYSIOPRAKTIJK

, , ,

In 2013 is door de fysiotherapeuten van het Multi Therapeutisch Centrum het pand Miening 8-9 te Zoeterwoude aangekocht, waar de praktijk al geruime tijd was gevestigd. Daarmee samenhangend ontstond de wens voor een grondige modernisering van de begane grond. In Uitvoering is vanaf september 2013 betrokken geweest bij de ontwikkeling en de uitvoering van het plan. Voor het interieur-ontwerp en verdere styling heeft MTC in een vroeg stadium Edmée Driebeek ingeschakeld.

Het uitwerken van de plannen heeft geruime tijd in beslag genomen, uiteindelijk is de renovatie uitgevoerd in april en mei 2015. Met name het aanzicht van de wachtruimte is aanzienlijk veranderd en deze heeft nu een ruime en lichte uitstraling. De praktijkruimtes zijn grondig aangepakt. Behalve nieuw stucwerk en schilderwerk, is ook alle meubilair, verlichting en raambekleding vernieuwd.

fotografie interieur: Dani van Oeffelen

Permalink Gallery

LOONBEDRIJF NAAR PAPEWEG

LOONBEDRIJF NAAR PAPEWEG

, ,

De verhuizing van Loonbedrijf Van Meurs naar Papeweg 8 Zoeterwoude heeft heel wat voeten in de aarde gehad. In Uitvoering werd ingeschakeld om de bouwvoorbereiding en –begeleiding op zich te nemen. Eerst is de aanvraag gedaan voor de Omgevingsvergunning. Na het indienen van de aanvraag OV is de voorbereiding van het project aangepakt.
In juli 2015 werd vergunning verleend en de bouw ging na de bouwvakantie van start. De paalfunderingen en het betonwerk zijn uitgevoerd door Aannemersbedrijf Kroese bv uit Vinkeveen. De werkplaats en de veldloods voor de voertuigen zijn gebouwd door Frisomat uit Raamsdonkveer. Het installatiewerk en de binneninrichting werden in eigen beheer uitgevoerd. De bedrijfswoning is een ontwerp van Presolid Home uit Enter. De coördinatie van alle partijen was in handen van In Uitvoering. De familie van der Meer heeft na een zeer korte bouwtijd eind december 2015 de bedrijfswoning betrokken. De bouwwerkzaamheden van de bedrijfsloodsen zijn afgerond in februari 2016.

Permalink Gallery

WOONHUIS DEN HAAG

WOONHUIS DEN HAAG

, ,

Onze opdrachtgevers kochten in het voorjaar deze prachtige 30-jaren woning aan de Laan van Poot te Den Haag. Zij wilden een flinke renovatie van het pand laten uitvoeren. Wij kregen opdracht om zo snel als mogelijk aan de slag te gaan. In 6 weken tijd is het project uitgevoerd. Het werk omvatte o.a.: plaatsen van 2 dakkapellen en verbouwing van de zolder, een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, kelder waterdicht maken, schilderwerk binnen en buiten. Vanwege de zeer korte bouwtijd lag de uitdaging in de coördinatie van de eigen werkzaamheden en de begeleiding van derden, zoals de keukenleverancier, audiotechnicus, parketeur. Begin juni is het project naar tevredenheid opgeleverd en zijn onze opdrachtgevers verhuisd naar hun vernieuwde woning.